... een koor met pit!

 
.

“Ik ben Bram Versteegen, geboren in 1977 in het Betuwse Gendt.

Ik heb, na een opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, een aantal jaren als maatschappelijk werker in de dak- en thuislozenzorg gewerkt.


Door mijn muziekpassie besloot ik me alsnog te laten scholen als dirigent. Na de vooropleiding Hafabra-directie (HArmonie, Fanfare en BRAssband) aan het ArtEz-conservatorium in Zwolle, behaalde ik de bachelor Koordirectie aan de Boudon Hogeschool voor Muziek in Bilthoven. Aan het Fontys Conservatorium in Tilburg voltooide ik in 2009 de hoofdvakstudies klarinet en Hafabra-directie.

Gedurende mijn studie heb ik Zang als bijvak gedaan. Sinds mijn afstuderen ben ik actief als koor- en orkestdirigent, componist, klarinetdocent en zangdocent. In 2011 besloot ik mijn Zangstudie te vervolgen aan het Fontys Conservatorium, en van 2011 tot 2014 studeerde ik Zang Lichte Muziek bij Paulien van Schaik. Sinds eind 2013 heb ik zangles bij Jet Pit, in Arnhem.

Mijn werkgebied is de laatste jaren steeds meer richting zang verschoven; zo ben ik op het moment met name actief als koordirigent en zangdocent.
Daarnaast ben ik als understudy betrokken bij verschillende Joop van de Ende-musicals. “

Twitter

           VOLG ONS OP

                             

www.facebook.com/popkooryoungvoices