... een koor met pit!

Koor 1

Young Voices boeken? stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

“Ik ben Bram Versteegen, geboren in 1977 in het Betuwse Gendt.

Ik heb, na een opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, een aantal jaren als maatschappelijk werker in de dak- en thuislozenzorg gewerkt.


Door mijn muziekpassie besloot ik me alsnog te laten scholen als dirigent. Na de vooropleiding Hafabra-directie (HArmonie, Fanfare en BRAssband) aan het ArtEz-conservatorium in Zwolle, behaalde ik de bachelor Koordirectie aan de Boudon Hogeschool voor Muziek in Bilthoven. Aan het Fontys Conservatorium in Tilburg voltooide ik in 2009 de hoofdvakstudies klarinet en Hafabra-directie.

Gedurende mijn studie heb ik Zang als bijvak gedaan. Sinds mijn afstuderen ben ik actief als koor- en orkestdirigent, componist, klarinetdocent en zangdocent. In 2011 besloot ik mijn Zangstudie te vervolgen aan het Fontys Conservatorium, en van 2011 tot 2014 studeerde ik Zang Lichte Muziek bij Paulien van Schaik. Sinds eind 2013 heb ik zangles bij Jet Pit, in Arnhem.

Mijn werkgebied is de laatste jaren steeds meer richting zang verschoven; zo ben ik op het moment met name actief als koordirigent en zangdocent. 
Daarnaast ben ik als understudy betrokken bij verschillende Joop van de Ende-musicals. “

WELKOM BIJ POPKOOR YOUNG VOICES!

Popkoor Young Voices is een popkoor uit Eerbeek met ca. 25 enthousiaste zangers en zangeressen en ... een eigen band!Sinds 1982 is het koor met veel plezier aan het repeteren en optreden met als centraal muzikaal thema: popmuziek.
Young Voices zingt popmuziek in de breedste zin van het woord, van Kensington tot Racoon en van Kenny B tot Men at work.
Het enthousiasme, de creativiteit en de uitstraling van onze dirigent worden overgebracht op het koor, wat het vervolgens een geheel eigen geluid geeft. 
Ook het Kerstrepertoire is uniek en ... uiteraard helemaal in pop-stijl!

Door het hele seizoen vinden er diverse optredens plaats, waarop (letterlijk!) alles uit de kast wordt gehaald voor een spetterende show. 
Eens per anderhalf jaar geeft het koor haar eigen concert. Jarenlang was Zaal Spoorzicht hiervoor onze thuisbasis. Door de aanstaande sluiting van Spoorzicht zijn we gedwongen op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Deze hebben we gevonden in 'de Brink' in Loenen. Op 28 oktober 2017 staan we dus voor de eerste maal met ons 'eigen' concert in dit Loenense verenigingsgebouw. We zijn erg blij met deze nieuwe locatie en verheugen ons nu al op dit concert.

 

HUIDIG 'NORMAAL' REPERTOIRE

Africa - Toto

All falls down – Alan Walker

Another day - Jamie Lidell

Can't stop the feeling - Justin Timberlake 

Don’t stop me now – Freddie Mercury

Down under - Men at work 

Fire – Gavin Degraw

Hallelujah – Leonard Cohen

Oceaan - Racoon

Parijs - Kenny B 

Perfect – Ed Sheeran

Price tag - Jessie J

Rolling in the deep - Adele

Something inside so strong – Labi Siffre

Streets - Kensington

Supreme - Robbie Williams

Thinking out loud - Ed Sheeran

This is what it feels like – Armin van Buuren

Titanium - David Guetta 

Tonight tonight - Hot Chelle Rae

Uptown funk - Bruno Mars 

Viva la vida - Coldplay 

KERSTREPERTOIRE

Being alone at Christmas - Miss Montreal

Do you hear what I hear

Happy new year - Abba

Jingle Bells 

Jingle Rock Medley

Merry Christmas everyone - Shakin' Stevens

Merry X-mas - Slade

Santa Claus is coming to town – Mariah Carey

Santa's party - Nick & Simon 

Something about Christmas time - Bryan Adams

We wish you a merry Christmas

When a child is born

White Winter Hymnal

Why couldn't it be Christmas every day - Bianca Ryan

Twitter

           VOLG ONS OP

                             

www.facebook.com/popkooryoungvoices