... een koor met pit!

WELKOM BIJ POPKOOR YOUNG VOICES!

Popkoor Young Voices is een popkoor uit Eerbeek met ca. 25 enthousiaste zangers en zangeressen en ... een eigen band!Sinds 1982 is het koor met veel plezier aan het repeteren en optreden met als centraal muzikaal thema: popmuziek.
Young Voices zingt popmuziek in de breedste zin van het woord, van Kensington tot Racoon en van Kenny B tot Men at work.
Het enthousiasme, de creativiteit en de uitstraling van onze dirigent worden overgebracht op het koor, wat het vervolgens een geheel eigen geluid geeft. 
Ook het Kerstrepertoire is uniek en ... uiteraard helemaal in pop-stijl!

Door het hele seizoen vinden er diverse optredens plaats, waarop (letterlijk!) alles uit de kast wordt gehaald voor een spetterende show. 
Eens per anderhalf jaar geeft het koor haar eigen concert. Jarenlang was Zaal Spoorzicht hiervoor onze thuisbasis. Door de aanstaande sluiting van Spoorzicht zijn we gedwongen op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Deze hebben we gevonden in 'de Brink' in Loenen. Op 28 oktober 2017 staan we dus voor de eerste maal met ons 'eigen' concert in dit Loenense verenigingsgebouw. We zijn erg blij met deze nieuwe locatie en verheugen ons nu al op dit concert.

 

Twitter

           VOLG ONS OP

                             

www.facebook.com/popkooryoungvoices

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten